skip to Main Content

Vriendenloterij

Gaat u ook deelnemen om onze stichting te steunen

Via de Vriendenloterij kunt u onze stichting steunen.

Een lot kost € 15,25 per trekking. De helft van de lot prijs gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Ook de Vrienden van de Alde Steeg is een goed doel en aangewezen door de Vriendenloterij.

Speelt u al mee? Geef dan op dat u voortaan mee wilt spelen voor Stichting Vrienden van de Alde Steeg in Beuningen. U kunt ervoor kiezen om met uw lot(en) mee te spelen voor alle goede doelen die de VriendenLoterij steunt of om één specifiek doel te kiezen voor uw lotnummer(s). Dit kunt u aangeven bij aankoop van een nieuw lot.

Het is ook mogelijk om het goede doel bij uw huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met onze Ledenservice via 088 – 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Speelt u nog niet mee en wilt u voor onze stichting mee gaan spelen, klik dan op onderstaande link en na aanmelding gaat de helft van uw inleg naar onze stichting:

https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=200209

Onderaan uw opgave voor deelname staat dat u deelneemt voor onze stichting. De helft van uw inleg komt dan automatisch op onze rekening. Met uw lot(en) maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen! U kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Namens bewoners en bestuur hartelijk dank!

Wij willen graag onze sponsoren bedanken:

Back To Top