skip to Main Content

Direct doneren

Wilt u direct een gift overmaken naar de Vriendenstichting? U kunt uw gift direct overmaken op ons bankrekeningnummer Rabobank IBAN/rekeningnummer NL 78 RABO 01664.18.544 t.n.v. Vrienden van de Alde Steeg.

Ook kunt u via onderstaand formulier doneren:
Klik hier voor het aanmeldformulier Vriend worden

Schenkingen

Particulieren

Misschien heeft u er nooit over gedacht, maar wist u dat het voordelig kan zijn een deel van uw inkomen aan een goed doel te schenken? Welke mogelijkheden zijn er? We zetten ze hieronder voor u op een rij.

Gift

Een makkelijke manier om uw gift aan de Stichting Vrienden van de Alde Steeg over te maken is door middel van een éénmalige machtiging.
Klik hier voor “Vriend worden”.

Schenking

Stichting Vrienden valt in de categorie die door de belastingdienst per 1 januari 2006 is vrijgesteld van schenkingsrecht.

Als schenker kunt u, als het bedrag van de schenking tussen de 1% en de 10% van uw onzuivere inkomen ligt, de schenking als aftrekbare gift in mindering brengen op uw belastbare inkomen. In plaats van een eenmalige gift kunt u uw schenking ook in de vorm van een lijfrente doen.

Speciale acties

Ter gelegenheid van uw verjaardag (kroonjaar), een jubileum of geboorte kunt u uw familie en vrienden vragen om in plaats van cadeaus, geld te doneren aan de Stichting Vrienden van de Alde Steeg.

Bedrijven

Schenken is fiscaal aantrekkelijk| Makkelijker kunnen wij het niet maken, wel leuker! Dit motto van de belastingdienst geldt ook voor de giften die bedrijven geven aan de Stichting Vrienden van de Alde Steeg.

De Stichting Vrienden van de Alde Steeg heeft sinds 2011 de ANBI status. Klik hier voor meer informatie mbt. ANBI status.

Wilt u het goede werk van de Vrienden van Alde Steeg steunen en weten hoe u uw gift of schenking kunt overmaken? Neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Wij willen graag onze sponsoren bedanken:

Back To Top